חוסר הנאה בפין וקושי לגמור מדברים אחרים מאשר ידי השמאלית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/04/2022 | 18:40 | מאת: משה

שלום אני רוצה לשתף אותך בהרגשה שאני חווה בכל פעם שאני מאונן ראשית אני מאונן הרבה שנים וגם הפין שלי התרגל למהירות וכוח מסויימים שרק איתם אני מצליח לגמור(לא ניסיתי הרבה זמן לאט) בכל אופן כשאני מאונן ונוגע בכיפה יש לי תחושה לא הכי נעימה כמו תחושה של חוסר רגישות וקצת רגיש אבל לא כמו שהיה בהתחלה שהייתי מאונן עכשיו לשאלתי ראשית האם אפשר להחזיר את הפין להנאה הראשונית שחוויתי ? ושאלה השניה אם אני יפסיק לאונן האם התחושה תיהיה יותר נעימה? אשמח לתשובה ממך כי זה באמת מתסכל אותי אני בסך הכל בן 27 עם פין גדול(17) ואני רוצה להינות ממש כמו בהתלחה האם יש איזושהי משחה שאת ממליצה עליה בכדי להחזיר את עור הפין למצבו הראשוני והכי חשוב האם האוננות גורמת לי לחוש ככה בפין? תודה רבה כשמח לתשובה ממך

הפין שלך התרגל להיות תחת לחץ וגם המוח התרגל לצורת אוננות הזו. על מנת להחזיר את התחושות הראשונות יש לשנות כליל את הרגלי האוננות. להתחיל ללמד את הפין מגע עדין עד שזה ירשם גם במוח. בהתחלה זה לא יהיה קל אבל אל תותר בסוף המוח ילמד את הדרך החדשה.

מנהל פורום סקסולוגיה