בעיה- שונאת סקס, סובלת מסקס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/03/2022 | 23:17 | מאת: סיון

היי אני אתחיל בזה שאני מאורסת ובזוגיות כמה שנים, אך הזוגיות שלנו מתפרקת מהסיבה שאני לא נהנת בסקס, להפך, אני סובלת בסקס זה כואב לי, לא נעים לי, לא כיף ואני רק מחכה שזה ייגמר אני חושבת שכנראה אני א-מינית אך לא יודעת בוודעות. רק מוסיפה שהייתי בתולה לפניו אין לי כסף ללכת לפגישות, מה עלי לעשות?

כאב והנאה לא הולכים ביחד. כאשר כואב לא נהנים ממין. הסיבות שכואב לך יכולות להיות מכמה סיבות וכדאי לטפל בהם . ראשית חבל שיחסי מין יהיו עבורך מקור לסיוט במקום להנאה ושנית חשוב לכול מערכת יחסים שהתפקוד המיני יהיה תקין. את יכולה לפנות למרפאות בבי"ח על מנת לקבל טיפול מסובסד יותר.

מנהל פורום סקסולוגיה