מין אוראלי והפרשות מה הלאה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/03/2022 | 13:38 | מאת: שרון

שלום, בת 50 פעילה מינית ובריאה, לאחרונה אחריי שבן זוגי מבצע בי מין אוראלי ,יש לי יום למחורת הפרשות ללא ריח וללא גרד ועובר אחריי יומיים ,כך קורה לפחות פעמיים שלוש בשבוע אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה ,חשוב לציין שאין לי פטריה או דלקת שללו זאת תודה.

הפרשות ללא ריח או גרד הם המצב הטבעי של הווגינה היא שומרת על לחות הנרתיק. האם למרות גילך את חווה במצבים מסוימים יובש נרתיקי ? אם לא אז הגוף שלך יודע לשמור על הנרתיק ולשמור את הלחות שלו.

מנהל פורום סקסולוגיה