תוסף תזונה טבעי לכוח הגברא

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/03/2022 | 10:30 | מאת: יעקוב

אהלן שמעתי הרבה על התוסף תזונה גברא אנרג׳י, האם הוא באמת עובד ויכול לשפר לי את היכולות במיטה ? יש לי קושי בלהגיע לזקפה וגם שזה קורה זה לא מחזיק יותר מידי זמן. תודה לעונים

16/03/2022 | 11:11 | מאת: עופר

היי יעקוב, אני עופר בן 42, לוקח את הכמוסות של גברא אנרג'י כבר חודש וחצי ומרגיש הרבה יותר טוב ביחסים במיטה, היה לי בעיה בתפקוד שנקראת אימפוטנציה ולא יכולתי לתפקד כמו שצריך. עכשיו אישתי נהנית הרבה יותר כיוון שגם הסקס נמשך יותר וזה מדהים ממליץ לך לנסות כי זה יכול באמת לשנות לך את החיים! מקווה שעזרתי

תוסף מזון כשמו כן הוא . יתכן שלאחד זה עוזר ולשני לא. כול עוד זה תוסף מזון אין מניעה לקחת אותו ולנסות אם זה יעזור.

22/03/2022 | 16:30 | מאת: שחר

אני יכול להגיד שאני גם משתמש בגברא אנרג'י וזה עזר לי הרבה עם בעיית שפיכה מוקדמת וקושי להגיע לזקפה. שמעתי על מישהו שזה עזר לו ממש קצת אבל הוא היה עם בעיות רפואיות חמורת, אז כנראה זה תלוי במצב שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה