המלצה לתכשיר כלשהו שיעזור לי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/03/2022 | 16:15 | מאת: אביטל

הי חמדה, יש לי שאלה - כשאני מאוננת ע"י חיכוך הדגדגן, אחרי כמה דקות אני מגיעה לקליימקס מדהים, הבעיה שממש אחרי זה לא באלי לחשוב לא על סקס ולא על אוננות, וזה ממש חבל כי באלי שזה ימשך הרבה זמן. האם לדעתך יש משחה ג'ל או טיפות שיכולים לעזור לי? אשמח לדעת, תודה

חיכוך הדגדגן את מגיעה לאורגזמה טובה. את יודעת לעשות את העבודה לעצמך. לגבי משחה אין משהו ספציפי אלא אולי רק משחה מאלחשת ואז זה ירדים קצת את המקום וזה ייקח יותר זמן.

מנהל פורום סקסולוגיה