כאבים בחדירה -מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/02/2022 | 20:42 | מאת: קרן

אנחנו זוג בנות .5 שנים יחד פלוס ילדה משותפת יש לנו בעיה שמשותפת לשתינו -כאבים בחדירה (אביזר הסטראפ און ) .אצל זוגתי זה כאבים איומים כל פעם שאני מנסה להכנס אליה , אצלי עוד יש פעמים שאני נהנית שהיא חודרת אלי .אבל גם אצלי יש כאבים בייחוד בכניסה של האביזר. מה ניתן לעשות? היינו אצל גניקולוג ואמר שהכל תקין אצל שתינו .

כאבים בחדירה צריך לטפל עם טיפול מיני ומרחיבים, על מנת לעבוד על השרירים של הנרתיק ללמוד אותם להתרחב. לרוב הכיווץ של שרירי הנרתיק היא גם פסיכולוגית. לכן צריך גם טיפול מיני ברמה הפסיכולוגית. אם אתן גרות במרכז אתן יכולות לפנות 0544390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה