פער במיניות עם החבר שלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/02/2022 | 18:44 | מאת: בת

שלום לך, רציתי להתייעץ לגבי נושא שמפריע לי. יש לי קשר רציני עם בחור ואנחנו גרים ביחד. אני מאוד נהנית איתו מבחינה מינית הוא תמיד משקיע ומתחשב והוא תמיד אומר שממש כיף לו שאני נהנית וגומרת וזה ממש מספק אותו. אבל בכל זאת יש פער בינינו גם בתדירות וגם בפתיחות אז יוצא שאם אני לא מעוניינת הוא מאונן לידי ואין לי בעיה עם זה. מה שמפריע לי זה שכשהוא מאונן אני מרגישה כמו נטו אובייקט מיני הוא מבקש שאני אעמוד לידו ערומה או שהוא מתככך בי שזה ניגוד מוחלט לעומת זה שאנחנו ביחד. מצד אחד אני לא אמורה לבוא בטענות כי כשאנחנו ביחד הוא עושה בשבילי הכל ואני זו שאומרת לו שאני לא מעוניינת במין באותו רגע, והוא גם אומר שאני אמורה לשמוח שהוא נמשך אליי ורוצה לראות אותי ולא מישהי אחרת ( האם יש פה רמיזה שאם זה לא יתאים לי הוא יראה פורנו באינטרנט ???) מצד שני זה קצת מביך אותי זה קורה גם לבנות אחרות ? אני אמורה לתת מעצמי כמו שהוא נותן לי ?

הבחירה של בן הזוג שלך לאונן בפניך לא אמורה להיות בעיה. הוא מרגיש חופשי מולך וזה טוב. עדיף אפילו שהוא יאונן לפניך ולא מול פורנו.

מנהל פורום סקסולוגיה