אתגר ביחסי מין שלי ועם בן הזוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/02/2022 | 00:05 | מאת: נוראל

שלום רב אני בת 33 יש לי בן זוג מזה 3 חודשים ואנחנו מאותגרים מאוד בקיום יחסי מין- הוא רגיל מהקשר האחרון שהיה בו להיות בלי קונדום (האקסית שלו לקחה גלולות למניעת הריון). עם קונדום הוא לא מרגיש כמעט כלום בחדירה וגם איבר המין שלו נחלש אחרי דקות ספורות כששמים עליו קונדום. אני לא יכולה לקחת גלולת למניעת הריון מסיבות בריאותיות (גם הגנות אחרות לא ממש) והקונדום הוא דבר שהייתי יותר רגילה אליו מקשרים קודמים. גם ככה קשה לי להגיע לאורגזמה (הצלחתי לבד פעם אחת לפני כמה שנים ומאז לא) כך שגם ככה יש לי אתגר נוסף. שנינו נהנים להיות יחד אבל מתוסכלים מהמצב הזה ואני מפחדת שבהמשך זה יכול להרוס את הקשר. מה כדאי לעשות? תודה רבה לכל עזרה

סוג של אמצעי מניעה לא אמור להיות גורם שיפגע בקשר. התחשבות הדדית ביחסי מין הם חלק חשוב מאוד במערכת יחסים. יתכן וצריך לדבר על זה שאת לא יכולה כול אמצעי הגנה אחר מסיבות בריאות. לגבי האורגזמה שלך , לידיעתך רק 5% מהנשים חוות אורגזמה מחדירה.

מנהל פורום סקסולוגיה