זקפה רק בזמן השפלה אירוטית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/02/2022 | 12:54 | מאת: יניב

שלום, יש לי בעיה ארוכת שנים שפוגעת בחיי המין שלי. הדרך היחידה שבה אני מסוגל להרגיש עוררות מינית היא באמצעות השפלה אירוטית קיצונית, ממש ברמה של כניעה מוחלטת, זלזול ובוז כלפיי וסגידה כלפי בת הזוג. רוב האנשים לא בעניין של דבר כזה, ולכן אני מאוד מתקשה למצוא בת זוג. אני גם מרגיש שהצרכים הרומנטיים והמיניים שלי הפוכים - מבחינה רומנטית אני נמשך לבחורות עדינות, חומלות, טובות לב, מבחינה מינית הדבר היחיד שמעורר אותי הוא הפוך לגמרי. אשמח לעצה

בעיית ארוכת שנים הכן פוגעת ביכולת ליצירת קשר זוגי נורמטיבי. יש לטפל בבעיה הזו בצורה מקצועית. ע"י מטפל/ת מיני/ת מעולם הפסיכולוגיה. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה