לא מגיע לזיקפה מלאה גם בעינוג עצמי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/01/2022 | 14:38 | מאת: בחור 22

אחרי תקופת יובש של 8 חודשים, הגעתי לסיטאציה מינית עם בחורה שיצאתי איתה והכלי לא עמד עד הסוף. ניסנו מספר פעמים במספר ימים שונים אך ללא הצלחה. כן יש חצי זיקפה הוא עומד מתקשה קצת אבל לא עד הסוף. הוא לא מצליח לחדור וניהיה יותר רפוי עם הנסיון הכושל. בעיה זאת קיימת גם שאני נוגע בעצמי. כן יש יכולת להגיע לגמירה. הלכתי לאורולוג והוא הפנה למס בדיקות דם. הורמונים ועוד כמה. התוצאות הגיעו והכול היה בטווחים תקינים בלי שום חשש או התקרבות לגבול הלא תקין. מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה??

בעיות זיקפה שאין לא על רקע רפואי , הן על רגע נפשי. מה הסיבות לכך? הם רבות ואין סיבה אחת שאפשר להצביע עליה. לכן כדאי לך לפנות למטפל מיני/ שהוא גם פסיכולוג כדי שיעזור לך לה ין את המצב אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה