חשק מיני אחרי לידה נעלם

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/01/2022 | 07:40 | מאת: לטאת רוח

10 חודשים אחרי לידה קיסרית, לא מניקה כבר. ללא גלולות. מרגישה שהחשק המיני שלי ירד עד נעלם. אוהבת מאוד את בעלי ונמשכת אליו אבל הגוף שלי לא נותן תגובה פיזית - יובש יחסי נרתיקי, אין תחושה של גירוי מיני בנרתיק בזמן קיום יחסי מין ואין גירוי מיני במגע עם דגדגן. גם כשאני לבד או אפילו צופה בתוכן ארוטי או פורנו אין גירוי מיני מבחינה פיזית, אפילו אם בראש שלי יש פנוזיות. זה פוגע בי (מרגישה כאילו נרדמתי מבפנים) ופוגע ביחסים עם בעלי (למרות שהוא מאוד מבין וסבלני אך נפגע). לפני כן הייתי מאוד פעילה מינית ולא חוויתי כזה דבר. מרגישה שלא מדברים על הנושא הזה מספיק בחברה ובתקשורת, כאילו זה בושה. חושבת לפנות לסקסולוגית. האם יש טיפולים ידועים כיכולים לעזור? האם המצב הזה אחרי הלידה אינו חריג ולא תקין? מודה מראש ומיואשת

ירידה בחשק המיני אחרי לידה קיימת בדרך כלל. זה טבעי. משך הזמן שזה נמשך יתכן ויש עוד סיבות . כדאי לעשות בדיקות דם לראות מה קורה עם ההורמונים שלך. אם הכול תקין אז כדאי להתייעץ עם מטפלת מינית. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה