חוסר תחושה בסקס, בן 28

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/01/2022 | 08:41 | מאת: אלחנן

שכבתי בחיי עם בחורה אחת, בקשר של יזיזים, היא הייתה פעילה מאוד מינית, תמיד ששכבנו לא הרגשתי חיכוך כמעט, חלק מזה נבע ככל הנראה כי לא הצלחתי להגיע לזקפה מלאה בגלל חרדת ביצוע. אני חושש שגם לעובי איבר המין שלי יש יד בנושא, איבר מיני בעובי של בין 10.5 ל11.3 ס"מ בנקודה העבה ביותר, למעט הכיפה שגדולה מהאיבר בהפרש גדול יחסית ומגיעה להיקף של 13.5 ס"מ. 1. בגלל עובי האיבר שלי אני אמור לפגוש סיטואציות רבות עם בנות שונות בהן אני לא ארגיש חיכוך? 2. יש לי פטיש חזק לגרום לבחורה הנאה מחדירה, כמה באמת אני יכול לממש את הפנטזיה הזאת במציאות, בהתחשב בעובי האיבר?

לעובי או גודל האיבר אין קשר לאורגזמה של בת הזוג. בנות לרוב לא מגיעות לאורגזמה מחדירה. חוסר תחושה בעת חדירה יכולה לנבוע מסיבות שונות. אחת מהן ציינת זה איבוד של זיקפה. יתכן גם שבעת אוננות אתה לוחץ על האיבר יתר על המידה ובזמן חדירה אתה לא מרגיש את אותו לחץ ואז מתחילות הבעיות.

מנהל פורום סקסולוגיה