אני נמשך לעוזרת בית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/01/2022 | 23:00 | מאת: מישהו

היי אני בצבא ולפעמים כשאני בבית העוזרת בית שלנו בדיוק מגיעה אלינו ואני נשאר איתה לבד העניין הוא שאני מאוד נמשך אליה היא דיי צעירה ויש לה גוף ממש יפה וסקסי ואני מסתכל עליה לפעמים כשהיא עובדת. בזמן האחרון אני מרגיש שאני עושה דברים לא כלכך יפים שאני מתחרט עליהם. גם היו פעמיים שאוננתי בחדר שלי עם דלת פתוחה וזה ממש הדליק אותי אבל כשהבנתי שהיא מתקרבת אז הפסקתי והיא בכלל לא ראתה אותי עושה ביד או משהו כזה וגם בפעם האוחרונה שהיא היתה היא הגיעה מיזה מקום אז היא החליפה בגדים בחדר אמבטיה לפני שהיא התחילה אז לא התאפקתי והצצתי לה - שזאת היתה פעם ראשונה שראיתי בחורה עם תחתנים וחזיה אז לא התאפקתי ואוננתי עד שגמרתי. אבל מיד שגמרתי ממש הרגשתי חרטה על זה. אני מפחד שאני אעבוד את הגבול יותר מידי.

מושא לאוננות יכול להיות דמות מסוימת, היא צריכה להיות לך בזיכרון ולא לבצע בפועל שהדמות מסתובבת בבית. זאת לאור העובדה שזה לא מתאים ואת זה אתה גם מבין כי אתה מרגיש שאתה עובר את הגבול.

מנהל פורום סקסולוגיה