רוצה שחברה שלי תאונן לידי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/12/2021 | 11:52 | מאת: שון

היי אני בן 29 נמצא במערכת יחסים שלישית עם בחורה. הקשר והמיניות בינינו היא ממש טובה אבל יש משהו שחסר לי איתה וזה שהיא תאונן לידי. גם שתי החברות הקודמות שלי לא הסכימו לזה למרות שאף אחת מהן לא היתה שמרנית. לי אין בעיה שחברה שלי תראה אותי מאונן. להיפך כשהיא לא מעוניינת במין כיף לי מאוד לעשות את זה לידה. מה בחורה צריכה להרגיש כדי שהיא תוכל לאונן ליד גבר ? כיוון שאף אחת לא הסכימה אני חושב שאולי הבעיה היא בי ולא בהן.. אולי אני משדר להן משהו או שהן לא מרגישות בטוח איתי שזה מה שמאכזב אותי.

אוננות הדדית בפומבי, צריכה לעשות בהסכמה. בנות שלא מסכימות זה לא קשור לבן הזוג זה קשור לדרכי החינוך המיני שקיבלה ולרוב הן חשות בושה לאונן לפני בן הזוג. אין תשובה מובהקת למה זה קורה. אתה צריך לכבד את הרצון הזה בשלב זה. אולי עם מערכת היחסים תהיה יותר ארוכה ובטוחה היא תרגיש נוח לעשות את זה על ידך

מנהל פורום סקסולוגיה