זקפה בוקר וזקפה בכללי רכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/12/2021 | 05:41 | מאת: דני

היי שלום, אני בן 30, שמתי לב שזמן האחרון קשה לי להגיע לזקפה,אפילו כשאני מאונן אני ממש צריך לנענע עם יד(כאלו לעזור) כדי להגיע לזקפה,היה לי מקרה לא נעים עם בחורה שלא עמד,יותר מזה מה שמפחיד אותי הוא ששמתי לב שאין לי זקפת בוקר קבוע, הבעיה היא שבשנתיים קראו כמה ארועים אז אני לא יודע להצביע מה גרם לזה: 1.הייתי רץ כמעט כל יום והפסקתי בגלל הקורונה 2.החלפתי עבודה למקום עם הרבה לחץ 3.קרה אירוע ששכחתי ממנו שאולי הוא גרם לזה,יצאתי עם בחורה שהקטע שלה היה בדסמ,והיא בקשה ממני לישון בלילה איתה,אני לא זוכר אם זה היה לילה אחת או שניים,לישון עם חגורת צניעות,והבנתי בהמשך שזה גם יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לפין מה שכן זכור לי בוודאות שלפני הקורונה,לפני כל האירועים האלה לא היה לי שום בעיה..מה הייתם ממליצים לי לעשות?

האירועים שציינת בהחלט יכולים להיות מצבים שיצרו הפרעות בזקפה. ראשית הייתי מציעה ללכת לעשות בדיקות דם לראות שאין בעיות אחרות, למען הסר ספק. עם התוצאות טובות ואין בעיה בדם. אז כדאי לפנות לאיש מקצוע מטפל מיני/ת שיוכל עזור לך להוריד את מידת החרדה. אתה מוזמן ליצור קשר 0544390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה