צחוק בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/12/2021 | 00:39 | מאת: אילן

היי, כבר תקופה ארוכה (כמעט שנה) אני מוצא את עצמי צוחק או מחייך בזמן קיום יחסי מין, אני לא יודע ממה זה נובע אני לא חושב על דברים מצחיקים ולא מבין למה זה קורה לי, זה מאוד פוגע בבת הזוג שלי גם, שלא מבינה מאיפה הצחוק וזה דיי הורס לנו את הסקס ומוריד לשנינו... בעבר זה לא היה ככה כמובן ואני לא יודע איך להפסיק עם זה, זה פשוט הורס לנו את הזוגיות, אשמח לעזרה תודה רבה!

צחוק מגיע לעיתים כתוצאה מהרגשה של מבוכה, בקשות חדשות בזמן יחסי מין, חוסר מוכנות לסיטואציה. הדרך הנכונה להתמודד עם הבעיה היא לפנות לאיש מקצוע. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר 0544390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה