אובדת עצות …………………..

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/12/2021 | 11:07 | מאת: חסוי

הי, אני בת 34 נשואה ואם לארבעה. דתייה. התחתנתי בגיל צעיר עם בעלי ושמרנו נגיעה לפני. מאז ומתמיד הקשר המיני עם בעלי בעייתי , ואין לי רצון לקיים איתו יחסים. למרות שמאוד חסר לי מגע וקרבה ויש לי רצון למיניות. אני חושבת שאני אוהבת נשים, ( לא ניסיון ממשי) למרות שלא התנסתי אף פעם. וכבר שנה שאני לא מסוגלת לקיים יחסים עם בעלי . אני אובדת עצות. מרגישה אבודה ממש. מפחדת להרוס את המשפחה ולפגוע בבעלי ובילדים. אני מעריכה אותו והוא אדם טוב, אבל כמהה לאהוב ולהתרגש . אני מאוד רוצה אישה. לא בקטע של פנטזיה מינית, אלא בעיקר כצורך רגשי ופיזי יחד. מה עושים?

הדרך הטובה ביותר לבדוק את עצמך ולדעת ומה את מעדיפה היא לפנות למטפל/ת מיני/ת באזור מגוריך, שיעזור לך גם לשפר את תחושת המשיכה שלך אל בעלך. אם את באזור המרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה