שפיכה מוקדמת | ויאגרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/11/2021 | 19:11 | מאת: אלון

היי בן 34 אני סובל משפיכה מוקדמת וגומר תוך מספר שניות כל חיי, מאוד סובל מכך. האם ויאגרה יכולה לסייע לי בנושא? האם יש פתרון אחר מלבד כדורים נוגדי דיכאון שלקחתי בעבר הרחוק? (עזרו לי אך גם עשו תופעות לוואי) תודה

הוויאגרה שאפשר זיקפה נוספת בפרק זמן קצר יותר

24/11/2021 | 22:39 | מאת: אלון

לא הבנתי. הויאגרה תאפשר לי לקבל זקפה ארוכה וחזקה יותר גם אחרי שגמרתי?

15/03/2022 | 11:20 | מאת: רמי

היי אלון ראיתי את השאלה שלך ולא יכולתי להתעלם כיוון שאני הייתי במצב דומה לפני כשנה, אני עכשיו בן 38, סבלתי משפיכה מוקדמת ומחוסר חשק מיני ואני מבין אותך לגמריי. בקיצור חיפשתי הרבה פתרון בנושא וכל מה שמצאתי עשה תופעות לוואי או שלא עבד בכלל אבל בסוף נתקלי בגברא אנרג׳י - מוצר טבעי שעובד טוב בלי תופעות לוואי בכלל. ממליץ לך לבדוק את הנושא ושיהיה רק בריאות. מקווה שעזרתי

מנהל פורום סקסולוגיה