כדורי זיקפה כימיים + כדורים טבעיים לאותה המטרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/11/2021 | 00:44 | מאת: חיים

אני בן 33, האם אני יכול לקחת סיאליס, לויטרה , ויאגרה או כל תרופה כימית אחרת לזיקפה יחד עם כדור ויאגרה טבעית אחד או יותר ? אם אקח, מה תהייה הסכנה ? ואם כן מותר לקחת בנוסף לכדורים הכימייםכדורים טבעיים אז כמה כדורים כימיים וכמה כדורים טבעיים אפשר לקחת ביחד ?

03/11/2021 | 00:46 | מאת: חיים

בטעות לא עשיתי רווח בין ה " כדורים הכימיים " ל - " כדורים הטבעיים ".

כדורים לזיקפה הם לא סוכריות. חשוב לקחת אותם אם באמת צריך אותם. לקיחה של כמות כפולה לבחור צעיר שאין בעיות רפואיות זה יכול להיות מסוכן.

מנהל פורום סקסולוגיה