חשק מיני אחרי לידה ראשונה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/11/2021 | 17:28 | מאת: שני

חמדה היקרה, אני בת 26, 5 חודשים לאחר לידה ראשונה. במהלך ההריון תדירות קיום יחסי המון היתה אחת לחודש בממוצע. לפני ההריון בן זוגי ואני היינו מקיימים חיי מין מאוד מגוונים בתדירות גבוהה מאוד. יחסי מין היו מאוד חשובים לי ולבן זוגי והשקענו בתחום הזה מאוד על מנת ליצור עניין ותשוקה ביחסים. מאז הלידה אני מרגישה ירידה דרסטית בחשק המיני. אני חסרת אנרגיה, מותשת ודי איבדתי את הרצון לקיים יחסי מין. זה לא שאני מתנזרת לחלוטין אבל אני ממש מאלצת את עצמי להגיע למצב שאני אקיים יחסים. אציין שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה בעוד שלפני ההריון היה לי קל מאוד לגמור ואפילו מספר פעמים. חשוב לציין שאני מניקה ואני מתכוונת להמשיך להניק. בן זוגי מאוד מתוסכל מהסיטואציה וכמובן שגם אני. לפני מספר ימים הוא החל לעסות אותי באיזור הטוסיק והרקטום שדווקא הרגיש לי יחסית נעים אבל כשהוא עבר לגעת באיבר המין הרגשתי חוסר חשק וביקשתי ממנו להפסיק. זה כמובן הוביל לכעס מצידו ומריבה בינינו. אני ממש אובדת עצות איך להמשיך מכאן.

ידוע כי אחרי לידה החשק יורד. הסיבה לכך היא שנטבע רוצה שתתגייסי לטפל ברך הנולד, ולא תהיה עוד התרבות. תני לעצמך עוד מעט זמן ופחות להיות לחוצה שירד החשק. לאט לאט הוא יחזור. אם יש ענין עם איזור הוגינלי אולי שיחה עם איש מקצוע יכולה להבין ולהסביר לך יותר טוב מה קורה לך.

מנהל פורום סקסולוגיה