חבר שלי פוחד לחזור לאחור

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/10/2021 | 11:32 | מאת: חבר טוב

יש לי חבר בן כמעט 34 שחזר עכשיו אחרי כמה חודשים למינון הקודם של הכדורים הפסיכיאטריים שלו - ל - 40 מ"ל רסיטל ו- 3 מ"ל ריספונד בהוראת הפסיכיאטר שלו. הוא לא בטוח שעכשיו מינון של כדור ויאגרה יספיק לו בשביל סקס. כי ההתעלסות האחרונה שלו דווקא, לדבריו, הייתה טובה והוא גם גמר בצורה יותר איטית אבל כמובן שיש סיכון בתרופה הזאת ללב. הוא חושש שהכל ייהרס שוב. הוא התייעץ עם רוקחת ערבייה מבית מרקחת ליד הבית שלו והיא המליצה לו להכפיל את מינון הויאגרה אך גם להישאר עם המינון החדש-ישן של התרופות הפסיכיאטריות או שיעבור לסיאליס. כמו כן, הוא טוען שהזיקפה שלו עדיין לא חזרה להיות באותו האורך והעובי שהיו לו עד לפני כ- 5 שנים ובגיל 15 - האם לדעתכם הוא מדמיין ? הוא גם טוען שבצפייה בפורנו יש לו זיקפה. הוא גם לא מאונן בכלל והוא לא יודע אם רופא משפחה ופסיכיאטר כשירים לתת מרשם שכזה או רק אורולוג. מה אתם מייעצים לי להגיד לו לעשות ? שייקח 2 כדורי ויאגרה ?

ויאגרה הוא לא כדור שמתייעצים עם הרוקחת. יש צורך בויאגרה אז צריך להתייעץ עם רופא- זה יכול להיות הפסיכיאטר, רופא משפחה או אורולוג.

מנהל פורום סקסולוגיה