אהבה לסקס עם גיוונים ובכללי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/10/2021 | 15:16 | מאת: שרון

שלום , בת 50 נשואה באושר ובחברות טובה,תמיד אהבתי מין יותר מבעלי ,לו מספיק פעמיים שלוש בשבוע ולי מתאים יום יומי ,עם השנים דיברנו על כך ואומר שאין לו בעיה לספק אותי יום יום אך את כל המסביב מספיק לו בתדירות הקיימת ,אציין כשמתקיים סקס הוא טוב ואינו מחסיר ממני דבר אך אני מאוד מתירנית ורוצה לחוות איתו דברים נוספים או אביזרים יחדיו (לי יש בשביל עצמי) והוא מאוד מקובע ואינו מוכן .האם להסתפק במה שיש ואת החסר להשלים עם עצמי או שיכול להיות פתרון? תודה

פערים בחשק המיני קיימים אצל זוגות. אם וכאשר הנושא עלה לשיחה ובן הזוג מוכן לספק אותך בצורות שונות יכולה לעזור לך . במידה והוא מוכן לפתוח את הקשר גם זן אפשרות. כול דבר חשוב שיעשה בתאום והסכמה הדדית.

מנהל פורום סקסולוגיה