האם עייפות יכולה למנוע זיקפה או להפיל זיקפה לאחר זמן מועט מדי ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/10/2021 | 14:40 | מאת: דימו

אם זאת סיבה להפרעה בזיקפה זה קורה אצל הרבה גברים ? או שעייפות רק גורמת לחשק חשק מיני מוגבר אצל גברים שפשוט לא באה לידי ביטוי בשינוי צורתו, גודלו, עוביו, רוחבו ואורכו של הפין ? פשוט אף פעם לא דיברתי על זה פנים אל פנים או טלפונית עם גברים אחרים, אלא רק וירטואלית ובמרחב הוירטואלי לדעתי אנשים מרשים לספר על עצמם גם דברים לא אותנטיים.

הפרעות בזיקפה יכולים להיות גורמים רבים. יכולים להיות גורמים רפואיים וגורמים נפשיים. כול מקרה יש את הסיפור שלו להפרעות בזיקפה. אין מקרה אחד דומה לשני.

מנהל פורום סקסולוגיה