מה לכל הרוחות והשדים קורה לי ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/10/2021 | 12:03 | מאת: נחמד

אני בן 34 והזיקפות הלא רצוניות והזיקפות שאני חווה בצפייה בפורנו הן ממושכות וחזקות יותר מאשר הזיקפות בסקס. הנה רק היום ב- 5 בבוקר הייתה לי זיקפה לא רצונית חזקה כתוצאה ממחשבה אירוטית- זיקפה שלא ירדה לי לפחות 20 דקות, אבל מאז חודש פברואר 2017 לא חוויתי זיקפה כזאת איכותית בסקס, למרות שבכלל לא נכנסתי למיטה עם מישהי בין פברואר 2017 עד ליוני 2021. אבל מאז יוני 2021 היו לי 8 מפגשים מיניים וברובם הזיקפה הייתה חלשה מאוד ובחלקם היא נפלה אחרי לא פחות מ- 3 דקות ( ופעם אחת פספסתי את החדירה לאחר קבלת מין אוראלי ) וזאת למרות שאני מאוד נמשך לנשים ומאז שהתחיל הקיץ אני נדלק על כל בחורה שעוברת ברחוב ולא משנה מה העדה שלה וצבע העור שלה, כלומר יש לי חשק מיני מאוד גבוה למרות שזה לא בא לידי ביטוי בעוררות מינית פיזית. האם לקחת ויאגרה או סיאליס יכול להזיק לגוף שלי ? בנוסף לכך, אני לוקח ריספונד ורסיטל ( כדורים פסיכיאטריים ). אבל מה שכן, אולי פשוט השיעמום השתלט לי על המוח ? כי יש לציין שגם עוד לפני שהרגשתי את השינוי בזיקפה אז כל מפגש מיני שלי ארך לכל היותר 20 דקות, למעט מעמד איבוד הבתולין שלי שבו הייתי פעיל כשעה ורבע. אז האם למעשה מדובר בכלל בחרדת ביצוע ? אני אכן דואג כמעט כל היום לכך שתהייה לי זיקפה בסקס, וכשאני לבד ועם אישה אני מנסה לנחש את גודל האיבר ומנסה לברר האם האיבר מספיק עבה.

מהתיאור שלך משתמע כי יש יותר חרדה שהיא זו שגורמת לבעיות בזקפה בזמן יחסי מין עם בת זוג. נראה לי ששיחה עם איש מקצוע יכולה לעזור לך לסדר את הראש. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה