זיקפה חלשה - מה המשמעות ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/10/2021 | 17:41 | מאת: צפון33

אני בן 34. מאז ששינו לי את המינון של התרופות הפסיכיאטריות בכל המפגשים המיניים שלי הייתה זיקפה אבל היא יותר חלשה מזו שהייתה לי לפני השינוי במינון. האיבר במצב זיקפה ובמצב רפוי אינו כואב ולא נראה לי שיש לי את מחלת הפיירוני ( למרות שלא בדקתי את זה ), ואני בטוח ב- 90 אחוז שיש שינוי בעוצמת הזיקפה, באורך ובעובי האיבר כאשר הוא בזיקפה. מה לעשות ? האם זה קשור לכך שכל הפעמים שעשיתי סקס מאז השינוי היו עם קונדום בלבד וכאשר לא אהייה עם קונדום אז הזיקפה גם תהייה יותר חזקה וגם יותר ממשוכת ? האם יש לי פיירוני ?

21/10/2021 | 18:03 | מאת: צפון33

זיקפה יותר ממושכת *

זיקפה חלשה יותר מבעבר כדאי לגשת לרופא לבצע בדיקות דם ולראות מה המצב.

זקפה חלשה יותר מבעבר, כדאי לפנות לרופא לעשות בדיקות דם ולראות מדוע זה קורה.

מנהל פורום סקסולוגיה