האם היה מדובר בסקסולוגית מקצועית ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/09/2021 | 12:14 | מאת: דרור

חמדה, אני אותו אחד ששאלתי אותך פה לאור העובדה שיש לי תסמונת אספרגר האם האם אני צריך סרוגייט, אז כשאמרתי לך פה שהסקסולוגית שהייתה לי אמרה לי שאני לא צריך ללכת לסרוגייט, אז מדובר בסקסולוגית שלפי האינטרנט עדיין פעילה בשם ג'ודי כהן, הקליניקה שלה היא בתוך הבית שלה בקריית חיים ( ישוב בקריות שליד חיפה ) והיא מרצה על מיניות גם בסגנון הומוריסטי גם בעוד איזורי הארץ והיא למדה סקסולוגיה באמריקה - קוראים לה כוהנת הסקס וזונה אקדמאית כי היא מסוגלת לדבר בחופשיות יחסית מרבית על מיניות אבל מישהי אמרה לי פעם שהיא לא סקסולוגית מוסמכת היא אמרה בזמנו לאבא שלי שאם אני אעבור לדיור עם בעלי מוגבלויות כמו שלי אז כנראה שאצליח להשיג זוגיות שכוללת בה מין ( וגם אמא שלי חושבת ככה, למרות שאני חושב שאי אפשר להבטיח סקס בחינם לאף אחד ) , והיא גם אמרה לאמא שלי כשהיינו אצלה שלרדת לזונה זה בריא, מה דעתך על כל זה ? את מכירה אותה ?

אני לא מכירה אותה. זה שהיא יכולה לדבר על סקס לא הופך אותה לאשת מקצוע.

מנהל פורום סקסולוגיה