נסיון ראשון של זוג עם גבר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/09/2021 | 23:21 | מאת: דני

שלום לך. אנחנו זוג פתוח גילאי 47/50(אני 50)וחושבים להתנסות בפעם הראשונה עם גבר שיקיים יחסים גם איתי וגם עם האישה.רציתי לברר האם מבחינה רפואית יכול להיגרם לי נזק אם הגבר יחדיר את איבר מינו אל פי הטבעת שלי?ובאיזה אמצעי(קרם או מישחה)מומלץ למרוח על ו/או בתוך פי הטבעת כדי להקל על האקט של החדירה? יש לציין שמדובר בגבר עם איבר מין יחסית גדול.מעל הממוצע.גם באורך וגם בעובי אבל אשתי טוענת(אני לא יודע אם זה נכון)שיש לי פי טבעת יחסית גדול.אולי היא הגיעה למסקנה הזאת בעקבות זה שיצא לה להחדיר לי מספר פעמים פלג אנאלי. מבקש לקבל מענה לשאלותיי הנ"ל מפורט ככל שניתן במסגרת הפורום. תודה.

מין אנלי תמיד מצריך הכנה. יש כאלה שיתעקשו על התרוקנות מלאה ולהגיע לאקט המיני מוכנים. תמיד צריך להשתמש בג׳ל סיכה. אותו ניתן למצוא בחניות הפראם למיניהם.

מנהל פורום סקסולוגיה