עובדות מין, אתיופיות ונגעים בעור

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/09/2021 | 14:35 | מאת: בחור

1. האם סקס עם עובדת מין יכול לזהם את הדם ולגרום לפרונקלים או שהופיעו לי הפרונקלים לא בגלל עובדות המין ? 2. האם סקס עם אתיופית ( לא עובדת מין ) הוא סקס בסיכון גבוה להידבק באיידס ?

סקס עם נערות ליווי תמיד כדאי לשים קנדום נגד כול מיני מחלות. אותו כנ״ל לגבי יחסי מין מזדמנים לא משנה עם מי זה נעשה כדאי להיות מוגן. אם קשר קבוע אז נהוג לעשות בדיקות לודאי שין מחלות מין( לא רק אידס) , כדאי שתוכלו להנות מיחסי מין בקשר.

מנהל פורום סקסולוגיה