בעיית אורגזמה
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
אני שוכבת עם חבר שלי כבר 7 חודשים והוא גם יורד לי, אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה. גם שאני עושה לעצמי ביד אני לא מגיעה לאורגזמה... האם יכול להיות שבחיים לא אגיע לאורגזמה? מה עלי לעשות על מנת ליגמור?
היי קני ויברטור... הוא עושה היטב את העבודה, בלי כל מאמץ ידני מצידך או מאמץ לשוני/ידני של בן זוגך בטוחה שתצליחי אין דבר כזה שלא.. בהצלחה
תגידי לי "אורנית" רק זיונים בראש שלך שהתחלת לענות בפורום סקסולוגיה. מילא היו תשובות מחכימות...אבל..תשובות מטופשות שכאלה. פאדיחה.
היכנסי לאתר www.alternativli.co.il/alon ותבררי מה זה עסוי טנטרי. זה בהחלט עשוי לעזור לך ללמוד דברים על גופך.
אין כזה מצב שאישה לא מסוגלת ליגמור?
יתכן שאת סובלת מ'הפרעה אורגזמית' שהיא קושי או חוסר יכולת לגמור במשגל. תוכלי לקרוא על כך בספר "לנשים בלבד" של האחיות ברמן ( בהוצאת מטר ). כדאי שתפני לאבחון פסיכוסקסואלי ותבררי מה סיכוייך להשיג אורגזמה וכיצד לעשות כן.
האם אוכל אי פעם ליגמור? אם אנסה להישתמש בויברטור יתכן שאגמור? עם אלו אמצעים נוסים ניתן להגיע לאורגזמה? (שניתן לרכוש)