שאלה דחופה - מבקש לקיים פגישת מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/08/2021 | 21:17 | מאת: בן 33

אני בן 33 ואני גר עם אמא שלי ויש לי תסמונת אספרגר ( על הרצף האוטיסטי ), אני רוצה ללכת לנערת ליווי ואמא שלי לא מרשה לי גם בגלל שזה לא חוקי והמשטרה יכולה לתפוס אותי ולתת לי קנס וגם בגלל שהיא פוחדת שאדבק מהנערת ליווי בקורונה. פעם אחרונה שקיימתי יחסי מין הייתה לפני 26 ימים. מה לעשות ? אבקש לענות לי בהקדם, נתתי לעצמי ואמא שלי דן ליין להגיע לעובדת המין ביום שני הקרוב.

22/08/2021 | 08:04 | מאת: בן 33

סליחה, הפעם האחרונה הייתה לפני 34 ימים ! וגם היא הייתה עם קונדום ! זה לא נראה לכם חשוב גם לזקן כמוני לקיים כבר שוב יחסי מין ?

קיום יחסי מין הוא לא לפי זמנים. יחסי מין הם חלק מקשר זוגי. כאשר קונים שרותי מין אפשר לקנות אותם עד כמה שרוצים. נכון שיש חוקים שהמטרה שלהם היא למנוע מתופעות חברתיות לא טובות להתפתח. אנשים מוצאים דרכים גם לעקוף את החוקים האלה על מנת לספק את צרכיהם.

מנהל פורום סקסולוגיה