החבר לא גומר בימים האחרונים- רק כשעושה ביד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/08/2021 | 06:53 | מאת: נטע

אני ובן זוגי יוצאים כ4 חודשים,שנינו בני 45 ובפרק ב. יש משיכה מטורפת ובשבוע האחרון שכבנו כל יום . לעיתים גם פעמיים בערב. אני גם יורדת לו הרבה. ביומיים האחרונים הוא פתאום לא גומר למרות זקפה מטורפת כל פעם. טוען שאולי זה הקונדום ושסובל קצת מכאבי ראש כשזה נמשך זמן רב אך מאוד נמשך אליי וזה מתסכל. המשחק המקדים שלנו מאוד ארוך כל פעם. ייתכן שזו הסיבה? כדאי להוריד מינונים של מפגשים כי אולי זה יותר מדיי עבורו? מה כדאי לעשות? זה מאוד מתסכל אותנו

הסיבות שיכולות לבן הזוג שלך לא לגמור פתאום יכולות להיות מגוונות. אחת הסיבות יכולה להיות דווקא העובדה שזה פרק ב . תמיד יש לחץ בקשר חדש ויתכן וזו התגובה שלו ללחץ. סיבה נוספת יכולה להיות גם פעילות יתר. במקרה וזה לא משתפר כדאי לפנות לאיש מקצוע ינסה יחד אתו להבין את הסיבות לעניין.

מנהל פורום סקסולוגיה