שורף לאחר שאני מאוננת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/07/2021 | 03:46 | מאת: אביטל

הי חמדה, יש לי שאלה קטנה אם אני מאוננת עם עצמי (עם חדירה) שורף לי בשתן לאחר מכן. סקס רגיל לא היה לי הרבה זמן אבל גם כאן יש לי בעיה דומה, אם הסקס אגרסיבי יש מצב שישרוף לי בשתן לאחר מכן. יש משהו לעשות במצב כזה? תודה

צינור שממנו יוצא השתן נמצא סמוך לכניסה לנרתיק. לעיתים בלהט התשוקה יכולים להגיע חיידקים מאיזור פי הטבעת, או גירוי חזק יותר בנרתיק יכול לגרום לצריבה בשתן. מומלץ בסיום יחסי מין, או אוננות לתת שתן ולשטוף את האיזור במים או בסבון אם רמת ph נמוך.

מנהל פורום סקסולוגיה