טיפול במרחיבים- כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/07/2021 | 18:59 | מאת: רינתיה

שלום, אני בטיפול עם מרחיבים מהסוג של ברמן. לא מצליחה בכלל להחדיר את האחרון בסדרה בשל כאבים. את הקטנים יותר מצליחה עם מעט כאב. האם זה מצביע על בעיה? ומה ניתן לעשות כדי להצליח?

השימוש במרחיבים נועד לבנות שיש להן בעיות כאב בחדירה. אני מניחה שאם את משתמשת במרחיבים זה סימן שיש בעיה . עליה בעובי המרחיב הוא חלק מהטיפול שנועד לעזור לך להתמודד עם הבעיה. יתכן ואת צריכה להמשיך להתאמן במרחיב אחד לפני האחרון עוד קצת ואז לעבור למרחיב האחרון.

מנהל פורום סקסולוגיה