פגיעה בגב והקשר לחוסר זיקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/01/2001 | 06:20 | מאת: סער

האם יש איזה טיפול\תרופה לחוסר זיקפה או זיקפה חלשה + חוסר תחושה באיבר המין + אי הגעה לאורגזמה וגמירה כתוצאה מחוסר התחושה באיבר המין בשעת קיום יחסי המין? הבעייה היא כתוצאה מפגיעה בגב התחתון L5 + בלט דיסק וכנראה יש פגיעה בעצבים+ירידה בתחושה בפלג גוף ימני אשמח לפיתרון לבעייה כואבת זו!

18/01/2001 | 20:19 | מאת: רופאי קליניקה און

סער שלום! היתי ממליץ לך קודם לעבור את כל הבירורים הניורלוגיים:רפלקסים,בדיקות מוליכות עצבית וכו'. במידה וישנה פגיעה ועצבים גדולים באיזור עמוד השידרה-הטיפול בהתאת, אמור להיות בזה. אפשר בהחלט לפתור את הבעיה של זיקפה חלשה מיידית- אך זה לא בהכרח ישפר הת התחושה(הרי הפגיעה בעצב קיימת!) פנה נא לנירולוג קודם. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה