האם אחרי כל ביקור אצל נערת ליווי צריך להיבדק למחלות מין ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/06/2021 | 20:48 | מאת: בחור

האם כל ביקור אצל נערת ליווי הוא פוטנציאל להדבקה במחלות מין ? או שאחת לתקופה, ואם כן אחרי כמה זמן ? במקרה שלי, עשיתי את כל הסקס עם נערת הליווי עם קונדום וגם ראיתי בסוף האקט שהקונדום לא היה קרוע אפילו לא במעט וגם נערת הליווי חשבה ככה, הסקס כלל חדירה ומציצה שלה מעל הקונדום , אבל יש לי מה לדאוג ? אני צריך ללכת להיבדק למחלות מין ? מה , כי יכול להיות שהיו קרעים בקונדום שלא אני ולא נערת הליווי ראינו ? האם לא לסמוך על ראייתי וראיית נערת הליווי ? יש לה סיבה להשלות אותי ? יש מחלות מין , למשל מנערות ליווי , שיכולים לעבור בקונדום בכלל לא קרוע ביחסי מין ? או רק ממגע של עור על עור ? ואם כן, אלו ? זה לא עיסוק בטפל ? זה לא אובססיה ? מדובר בנערת ליווי מרוקאית בבית בושת שלא נותנת שינשקו אותה בפה ולהחדיר אצבעות לאיבר מינה. האם להבא לא לקיים חדירה יותר לנערת ליווי אפילו עם קונדום ? הרי בעצם נערות ליווי מנוסות בסקס יותר מכולם וכולן ונזהרות יותר מכולם וכולן כך שהסיכוי שהקונדום ייקרע אצלן הוא נמוך מאוד, לא ?

נערות לווי חשופות למחלות מין בגלל ריבוי בפרטנרים. לרוב הם נשמרות אך יש גם מקרים בהם יש להם מחלות מין והן אפילו לא יודעות. לכן צריך להיות זהיר עם עושים סקס איתם.

מנהל פורום סקסולוגיה