הרגל אוננות עם חיכוך וקושי ביחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/06/2021 | 17:46 | מאת: יבגני

שלום רב אני בן 24 כל השנים הורגלתי לאונן רק עם חיכוך, כלומר לשפשף טת האיבר בסדין תוך שכיבה על הגב או שכיבה על הבטן וחיכוך כעת אני בן 24, ובנסיונות לקיים יחסי מין (עם קונדום) אני מתקשה ולא מצליח לבשיג זיקפה יציבה. גג זיקפה שמייד נעלמת באוננות עם חיכוך בסדין - אין שום בעיה לאונן עם היד גם יחסית קשה אבל מצליח בסוף מה הפתרון? כיצד אוכל לקיים יחסי מים רגילים?

הרגלי האוננות שלך הם שיוצרים את הבעיה. יש לשנות את הרגלי האוננות. לא להפעיל לחץ על האיבר מין. יש להרגיל את איבר המין למגע עדין על מנת שהוא יוכל ליהנות מחדירה ולא לאבד את הזקפה.

מנהל פורום סקסולוגיה