כאבים בחדירה...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/05/2021 | 02:29 | מאת: שושי

שלום.. התחתנתי לפני שלושה ימים ובעלי מנסה לחדור אליי וזה ממש כואב לי.. ואנחנו לא ממשיכים כי קשה לי... אני רטובה ולא חושבת שזו הבעיה... בעלי ראה שקשה לי אז התחלנו עם להכניס אצבע.. ואצבע אחת ממש כואב... לא יודעת אם אי פנם אצליח... אשמח לעצה... אם משנה- אני דתיה ורק אחרי החתונה התחלנו לנסות... אין בעיה של משיכה... רק כאבים

כאבים בחדירה אינם גזרת גורל. מה שאת מתארת בהחלט ידוע, יתכן ואת סובלת מווגיניזמוס. על מנת לטפל בזה יש לפנות למטפלת מינית שתעזור לך להתמודד עם הבעיה, בשילוב עם פיזיותרפיה של ריצפת האגן. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור קשר 054-4390916 חמדה.

מנהל פורום סקסולוגיה