משהו מביך שקרה לי - אשמח לתשובה מה לעשות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/05/2021 | 17:19 | מאת: אנונימי

היי אני חייל משוחרר וישנתי השבוע אצל קרובת משפחה צעירה שהיא אמא חד הורית לילדה קטנה כדי לעזור לה. אני כבר כמה שנים מאוד נמשך אליה וחושב עליה מחשבות מיניות כשאני מאונן ואוהב להסתכל עליה. איזה יום היא שטפה את הבית כשהייתי בסלון והיא כל פעם התכופפה דבר שהבליט את הגוף שלה ואז הבת הקטנה שלה באה וישבה עלי בשביל לשחק איתי ואז היא אומרת בכול רם "יש לך ציצי גדול" אני ישר הורדתי אותה ונהייתי ממש אדום ברגע שאמא שלה הסתכלה עלי במבט קצת מבוהל האם ברור לה שכמובן שהיתה לי זיקפה בגללה וזה לא קשור לילדה ? אני כבר לא ישן אצלה אבל אני אמור להסביר ולהתנצל ? לא יודע איך. אני אמור לחשוף שאני נמשך אליה ועמד לי כי התכופפה וראיתי לה את השדיים ( מצטער על השפה ) ?

אתה בחור צעיר ויתכן שהיא מעוררת אותך מינית. אני מבינה שהיא קרובת משפחה וזה רק מסבך את העניינים. החלטה לא להגיע אליה יותר בהחלט יכולה לעזור. על מנת להגיד לה למה אתה לא מגיע ,זה תלוי בטיב הקשר ואיך היא תקבל את זה?

מנהל פורום סקסולוגיה