אני מוצא את עצמי מאונן באמצע...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/05/2021 | 17:44 | מאת: היי

היי אני סטודנט ובשנה האחרונה לא היה לי קשר עם בחורה וגם לא קשר מיני אז מצאתי את עצמי צופה דיי הרבה בפורנו. יש לי ידידה אחת או שתיים מהלימודים אבל לא משהו יותר מידידות. באחת הפעמים שצפיתי בפורנו ידידה שלי התקשרה ודיברנו על כל מיני דברים אבל תוך כדי זה המשכתי לראות סרטים ולאונן תוך כדי זה שאני מדבר איתה עד שגמרתי אבל בלי שהיא תשים לב ( לפחות כך אני מקווה ) מאז זה חזר על עצמו כמה פעמים רק שאני יוזם את השיחה, אני רואה סרטים ואז מתקשר אליה ומאונן, יש לי שתי ידידות אבל רק עם אחת אני מעז לעשות את זה אולי כי אני מרגיש שאם היא תבין שזה מה שאני עושה היא לא תכעס / תשנא / תתלונן עלי אבל אני בכל זאת חושש וזה כנראה מה שעוד יותר מדליק אותי. לא כלכך יודע מה לעשות.

אוננות היא דבר נורמטיבי, אבל אם הוא הופך להיות משהו אובססיסי או תחליף. מתחילה להיות בעיה שזקוקה לטיפול מקצועי. כשלב ראשון הייתי ממליצה להפסיק עם צורת האוננות הזו . וזה לא קשור אם היא הידידה תדע או לא, ואיך היא תגיב. ואם לא תצלח אז אתה מוזמן ליצור איתי קשר לטל 054-4390916 על מנת לקבל עזרה מקצועית בנדון

מנהל פורום סקסולוגיה