****שפיכה ללא זקפה****

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/05/2021 | 02:27 | מאת: פלוני

היי, מאז שאני קטן יש לי את היכולת להגיע לשפיכה תוך כדי שאני מעסה את האיזור שבין הפין לאיזור שבין האשכים. עם בגדים ובלי זקפה. הייתי אצל אורולוג אבל לא היה נראה שהוא מעוניין במה שיש לי לספר. אני מניח שזאת תופעה מאוד מוזרה אז אשמח לייעוץ האם זה נורמלי ותקין?  תודה

גירוי האיזור המדובר בהחלט יכול לגרום לשפיכה. אבל אולי זה הזמן לשנות הרגלים לא טובים.

05/05/2021 | 00:36 | מאת: פלוני

מדוע זה הרגל שאינו טוב?

לעיתים בחיים אני מסגלים לנו הרגלים חלקם עוזרים וחלקם פוגעים. הרגל זה פוגע בצורה עקיפה בתפקוד המיני שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה