מתבייש בנתונים ונמנע ממערכות יחסים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/04/2021 | 14:49 | מאת: אנונימי 40

שלום, אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל, אז סליחה מראש על המגילה. אני בן 40, גרוש כבר שבע שנים, ויש לי כמה בעיות בהקשר המיני כמובן "בורכתי" בשלוש בעיות: איבר מין מאוד קטן (בקושי 10 ס''מ, היקף של פחות מ 2 אצבעות), שפיכה מהירה ברמה של מספר שניות לפעמים, וגירוי מיני שכל נגיעה (אפילו סתם חיבוק חברי) גורם לו לעמוד ולבייש אותי. ניסיתי מאז הגירושין להכיר כמה נשים (רק רציני, לא סטוצים ולא קרוב לזה), ובכל פעם שזה רק התקרב לשיחה על יחסינו לאן (בפן המיני) ברחתי וניתקתי קשר. לצערי זה נובע מניסיון רע, שהיו לי בעבר (לפני 10-15 שנים) 2 קשרים מדהימים שבת הזוג חתכה בגלל חוסר סיפוק, ובכנות אני מבין אותן שיש כזה מבחר של גברים בחוץ. אני כבר שנים לבד, ומתחיל לחשוב על ניסיון לחזור ולחפש בת זוג רצינית, ואני רועד מפחד להיפגע שוב בגלל נתונים שבלתי ניתנים לשינוי. חשוב לי לומר שבקשרים הרציניים שהיו לי (כולל נישואים וילד) מאוד השקעתי בפינוק האישה ודאגתי תמיד לה לפני עצמי (מתוך ידיעה של זמן גמירה מגוכח) אבל שאתה נכנס לקשר חדש וצריך "להוכיח" את עצמך ולבנות אמון ותהליך המבחן הזה ידוע לי שאכשל בו. שאני קורא בקבוצות בפייסבוק של גרושים/גרושות איך שמדברים על סקס וחוסר התאמה (חותכים אחרי פעם פעמיים אם אין) אני עוד יותר נכנס ללחץ שאני הולך להישאר לבד. תודה רבה ושוב, סליחה

אנחנו מצויים בעידן לאנשים אין סבלנות ליצירת קשר ולתת מרחב. אתה צריך למצוא את האחת שרוצה קשר ומוכנה לזרום הקצב שלך לאט יותר על מנת שתוכל לבנות את הביטחון שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה