מתי הפנטזיה הופכת להיות אסורה?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/04/2021 | 07:12 | מאת: טל

במידה והפנטזיה לא באה לידי מימוש, האם יש פנטזיות שדורשות טיפול? נניח מין עם גופות, חיות, אונס ברוטלי, או פדופיליה. הפנטזיות אינן נדרשות באופן מוחלט כדי להגיע לפורקן אך ישנן תקופות בהן הפנטזיות דומיננטיות יותר. ידוע לי שבארה''ב במידה ומטפל חושד שלמטופל יש וידוי על פנטזיה מהנ''ל הוא נדרש לדווח מה שמונע מהרבה אנשים לפנות לעזרה. האם גם בארץ יש חובת דיווח על וידוי למושא משיכה לא נורמלי (לא הכוונה לבני אותו מין) שלא בא למימוש?

פנטזיה באופן עקרוני זה לא בעיה, כול עוד זה נשאר בפנטזיה. יתכן שהפנטזיות המתוארות הלאן הן כבר לא אלא סטיות מיניות ובזה צריך לטפל. אין חוות דווח בארץ. אבל ללא ספק זה בעיה של סטייה מינית

מנהל פורום סקסולוגיה