מתבייש לשתף את בת הזוג בנושא

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/04/2021 | 18:32 | מאת: ירון

היי,מתוך העדפה שלי, אני מקפיד לגלח את המפשעה, ונהנה באופן כללי שהאזור נטול שיער. חשבתי לנסות שעווה במקום. אני לא רוצה או יודע לעשות לעצמי אז חשבתי ללכת לקוסמטיקאית (יש מקומות שעושים לגברים). אני מתבייש לדבר על זה עם בת הזוג. האם פשוט ללכת ולעשות בלי לדבר עם בת הזוג? אני מפחד שהיא תפגע כי באופן עקרוני זה דבר מאוד אינטימי אבל מצד שני זה מקצועי ולא מיני (כמו ללכת לרופא). הייתי שמח לשמוע איך את היית ממליצה לפעול? תודה רבה.

אם בת הזוג שלך היא בת זוג קבועה, אין צורך להרגיש בושה איתה. הרי בסופו של דבר היא תראה את הדבר לכן חשוב לשתף אותה ואולי לקבל המלצות למישהי שהיא מכירה.

מנהל פורום סקסולוגיה