משיכה מינית לפסיכולוגית שלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/03/2021 | 18:47 | מאת: אחדכספי

אני נמצא בטיפול כבר כמה שנים ובשנתיים האחרונות יש לי משיכה מינית חזקה ופנטזיות על הפסיכולוגית שלי . חשבתי בעבר לפתוח את הנושא הזה ולדבר איתה על זה אבל לא סמכתי על עצמי כי חשבתי שאולי אני רק מחפש הנאה מלנהל איתה שיחה על מין .וגם אני חושב שאולי היא מאוהבת בי קצת כי היא נוהגת להחמיא לי על המראה החיצוני אני שם לב על איך שהיא מסתכלת עליי ובאחת השיחות שלנו החמאתי לה על משהו שקשור לקשר שלנו והיא ממש הובכה ולא דיברה במשך חצי דקה . חשוב לי לציין שאני רצון שמשהו יקרה בנינו גם בגלל שהיא נשואה עם ילדים וגם בגלל יחסי מטפל מטופל , האם לדעתך זה נכון לפתוח את הנושא הזה אני חושש שזה יפגע בחיבור שלנו והאווירה בטיפול ...

טיפול פסיכולוגי ארוך טווח , באוריינטציה דינמית יכולה בהחלט להיות העברה ארוטית בין מטפל למטופל. נושא זה צריך להיות על השולחן בטיפול ועבוד על המשמעות של העניין

מנהל פורום סקסולוגיה