חוסר זיקפה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/03/2021 | 16:11 | מאת: מוטי

אני מתקרב לגיל 60 והייתי פעיל מאד מינית עם זיקפה טובה ופתאום בבת אחת לא הגעתי לזיקפה למרות שאשתי גירתה אותי ועשתה מאמצים אבל לא הגעתי לזיקפה, היה לי מצב רוח ירוד גם לפני ואולי זו הסיבה. איך אני יכול לדעת אם זו בעיה פיזות או פסיכולוגית. יש לי גם תמיד פחדים וחרדה שאולי אישתי פוזלת לצדדים ועכשין כשאין זיקפה הפחד התגברץ מה עושים

בעיות זיקפה תמיד יכולים לבוא מרקע רפואי או מרקע פסיכולוגי. גיל מבוגר יש יותר סיכון למחלות כלי דם שיכולים לגרום להפרעות הזיקפה. אם הכול בסדר ברמה הרפואית אז נותר לנו הרמה הפסיכולוגית.

21/03/2021 | 16:34 | מאת: מוטי

לא ענית לי על כל השאלה וחבל

מנהל פורום סקסולוגיה