כאב בבטן התחתונה בצד שמאל כשלא גומר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/03/2021 | 15:57 | מאת: ערן

שלום אני בן 15 ובחודשים האחרונים יש לי באופן יומיומי כאב מוזר כזה בצד שמאל בבטן התחתונה (פחות בבטן, יותר באיזור שליד איבר המין) שלפעמים אני מרגיש שזה ״מקרין״ גם לאשך השמאלי... הכאב ממש ממש לא חד או נורא כואב אלא פשוט משהו שמרגיש מוזר כזה באזור שם. בלי שום קשר לזה הייתי מאונן פעם ביום עד לפני שבועיים, ובשבועיים האחרונים יותר (3-4 פעמים... ) שמתי לב שבימים שאני עושה הרבה בכלל אין כאב לעומת יום שאני נגיד לא עשיתי עד הצהרים/ערב או שאני לא עושה בכלל אז הכאב כן מופיע. בנוסף לפעמים אני מרגיש את התחושה שם בבטן ממש כשאני גומר... האם זה משהו ידוע? בסדר? מסוכן? תודה רבה.

לא לגמרי ברור מאיפה הכאב. כדאי ללכת להתייעץ עם רופא, הרופא שיכול לעזור זה אורולוג

מנהל פורום סקסולוגיה