בעייה עם אינטימות...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/02/2021 | 08:10 | מאת: שחר

שלום חמדה. אני לסבית, יוצאת עם בחורה 4חודשים. אני עם יצאתי עם נשים בלבד היא רק עם גברים ניסיון רע היה לה. היא צעירה, מאובחנת בדיכאון וחרדה (לא מטופלת כבר שנה) נפגשתי איתה המון המון.. יש חיבור, רגשי. מעולם לא התנשקנו, זה דבר שמפריע לי נורא.. אך משיחה פתוחה איתה בעקבות ריב היא מאוד חסומה.. אני לא רוצה לעשות מהלך או משהו כי אני לא רוצה לגרום לאי נוחות . מה אני יכלה לעשות דר? היא אולי סטרייטית? (ולא רוצה להגיד/רוצה לעבוד על זה כי היא לא רוצה בנים? וטוב לה איתי..?

בעיות אם אנטימיות יכולות להיות מאופיינות גם ללהטבים ולגם לסטריטים. חשוב לדבר על ההימנעות שלה כי זה קשה לך. הכי פשוט זה לבוא ממקום אישי ולא לבוא בטענות .

מנהל פורום סקסולוגיה