עוננות לא נוחה, מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/02/2021 | 04:02 | מאת: Dana

היי, באופן כללי אני לא מצליחה לגמור או להגיע לאורגזמה, אני מצליחה להנות רק דרך גירוי הדגדגן. כשאני מאוננת אז באופן אוטומטי כדי להגביר את התחושה אני מכווצת את שרירי הישבן ומותחת את הרגליים בחוזקה, זה מתסכל אותי כי פעולה זו גורמת י לכאבים לאחר מכן בישבן בברכיים וברגליים, למה אני עושה את זה איך אפשר להפסיק את הפעולה הזאת ועדיין להצליח להרגיש. דבר נוסף אני משפיכה דבר שלא תמיד נעים והפעולה לא מוסיפה הנאה איך ניתן לשלוט בזה. אשמח מאוד שתעזרו לי, תודה.

הגעה לאורגזמה דרך גירוי דגדגן היא האורגזמה היותר נפוצה אצל נשים בעולם. אם כיווץ רגליים וישבן מגביר את האורגזמה אז כנראה שזו הדרך שלך. אולי תנסי פחות ללחוץ ולראות עם את מגיעה גם לאורגזמה. השפיכה אולי זה שתן. תנסי לתת שתן לפני קיום יחסי מין.

מנהל פורום סקסולוגיה