אורך הפין בזיקפה ולאחר דיאטה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/02/2021 | 23:12 | מאת: אלי

שלום לך 1.גילי 49 ואורך פיני בזיקפה 12 ס"מ.ניראה לי שעם הגיל הוא נהיה קצת קטן יותר באיזה חצי סנטימטר ממה שהיה.הוא זה נכון שעם הגיל הוא קצת קטן?ואם כן בכמה? 2.מהו בערך האחוזון של האורך 12-12 וחצי ס"מ?כלומר לכמה אחוזים בערך מהאוכלוסיה בארץ יש מקסימום את האורך הזה? 3.אני סובל מעודף משקל יחסית כבד לגובהי.גובה 178-179 ומשקל 97.אם אעשה דיאטה ולא אסבול יותר מעודף משקל-נניח אגיע םמשקל 80,האם אז פיני בזיקפה ייראה גדול יותר?ואם כן בכמה סנטימטר או מילימטר בערך?תודה

06/02/2021 | 20:19 | מאת: אנונימי

יא חתיכת בן זונה !!!! גבר מסריח ומלוכלך ,לך תחפש יא מגודל ,שעיר ומלכולך כמן קוף .

07/02/2021 | 11:06 | מאת: אלי

לאנונימי-אתה רע וגס רוח אם זו תגובתך.יתכן שאתה גם סובל מבעיות נפשיות ופסיכוטיות ושאתה פשוט פסיכי אם זה מה שכתבת למומחית-נא להתעלם ממה שכתב האנונימי ולתת מענה מקצועי וענייני ואם אפשר למספר את התשובה בספרות 1.2.3 כדי שאוכל לעקוב אחרי התשובות לשאלותיי.תודה

איבר המין באופן עקרוני לא משתנה באורכו בצורה רדיקלית עם השנים. אין סטטיסטיקה על אורך של גברים זה לא נתון שמפורסם בשום מקום. עודף משקל בהחלט יכול לתת תחושה שמא האיבר קטן יותר כי רואים אותו פחות

מנהל פורום סקסולוגיה