קושי בהגעה לזיקפה ושפיכה ללא זיקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/02/2021 | 10:09 | מאת: יעל

שלום, בן זוגי ואני בזוגיות יותר מחצי שנה. בהתחלה יחסי המין היו מוצלחים. לאחרונה הזקפה שלו לא חזקה, ויורדת מהר. בהתחלה יש ואז היא יורדת. הוא מצליח לגמור גם בלי זקפה, או שגומר אחרי שניה של חדירה. מה יכולה להיות הסיבה?

04/02/2021 | 10:13 | מאת: יעך

שאנחנו בני 27-28

קשיים בזיקפה ובעיות בשפיכה בגיל צעיר לרוב הן בעיות שנובעות מתחום הנפש. מתח, חרדה מודעת וגם לא יכולים להיות פרמטרים לקשיים. הייתי ממליצה לחבר שלך לפנות לאיש מקצוע- מטפל/ת מיני/ת מתחום הנפש על מנת לעזור לו להבין מדוע זה קורה לו. אם אתם גרים במרכז אתם מוזמנים ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה